Adres

Cellebroerssteeg 2, Amsterdam

Telefoon

06-43803422

Email

info@circleofwellness.nl

Eenmalig Voedingsadvies

Als je geen heel coachingstraject wilt maar meer wilt weten over voeding dan is een éénmalig voedingsconsult wat bij jouw past.

Voor aanvang van het consult vraag ik je een eetdagboek bij te houden, je ontvangt deze per mail. Dit zal mij een goed beeld geven van de eetmomenten en wat je zoal eet op een dag.

Tijdens de afspraak doen we een lichaamsmeting om jou gewicht, BMI en vetpercentage vast te stellen. Op basis van de meting, jouw vragen en persoonlijke doelen gaan we aan de slag. In 90 minuten krijg je een uitgebreide uitleg over de basis van voeding, wat het belangrijkste is voor jou en geef ik je tips hoe je praktische veranderingen kunt maken.

We kijken wat je al weet en waar ik nog kan aanvullen. Het is een leerzame sessie, praktisch én resultaatgericht. Je krijgt direct inzicht hoe je aanpassingen in je voeding kunt maken zodat je meteen stappen kunt zetten om beter in je vel te zitten! Je gaat naar huis met een praktisch, persoonlijk plan, veel kennis en antwoorden op al je vragen.

WIL JIJ?

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Laten we beginnen met een gratis en vrijblijvend 1-op-1 gesprek.

Ik hoor graag jouw verhaal en wat je wilt bereiken. Ik leg je ook mijn werkwijze uit. Zo kunnen we samen beoordelen of we een goede match zijn en kan ik je adviseren over het voor jou meest geschikte traject.