Adres

Cellebroerssteeg 2, Amsterdam

Telefoon

06-43803422

Email

info@circleofwellness.nl

Over mij

Over mij

Mijn passie is om mensen in staat te stellen met voeding hun gezondheid optimaal te verbeteren

Mijn naam is Tamara Ferchichi, het gezicht achter de Circle of Wellness. Ik ben gewichtsconsulent en gezondheidscoach, gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen die met inzet van gepersonaliseerde, volwaardige voeding (preventief) hun gezondheid willen verbeteren.

Ik kijk op een holistische wijze naar gezondheid en geloof dat  lichaam, geest en ziel onderling nauw met elkaar verbonden zijn en een eenheid vormen. Vanuit deze holistische visie en kennis over de fysiologische processen in het lichaam help ik vrouwen, om lichamelijk en geestelijk weer in de juiste balans te komen. Ik kijk naar het totaalplaatje, zoals gepersonaliseerde voeding, lifestyle en mindset. Hiervoor leun ik o.a. op de Ayurveda, de oudste gezondheidsleer ter wereld.

Mijn eigen ervaring werd mijn doel en motivatie

Twee jaar ben ik ziek geweest door voedselallergie en heb stad en land afgelopen voor hulp. Niemand zag de onderliggende oorzaak van het echte probleem en het liep uiteindelijk helemaal uit de hand. Eten kon ik nog  nauwelijks. Ik was tien kilo afgevallen en totaal uitgeput, zowel lichamelijk als mentaal. Radeloos en geen idee hoe wist ik één ding, ik moest hoe dan ook zelf uit deze situatie zien te komen.

Ik stapte van de voorgeschreven drinkvoeding over naar een volwaardig voedingspatroon aangevuld met kruiden en specerijen. Met behulp van natuurvoeding en het toepassen van mijn kennis heb ik mijn gezondheid positief weten te beïnvloeden. Ook heb ik mijn energie en levenslust weer terug. Mijn gewicht is stabiel en
weer op hetzelfde gewicht als voordat ik ziek werd.

Opleidingen

Met kennis uit deze studies en mijn eigen ervaring begeleid ik nu vrouwen met passie en vol overtuiging van de waarde van volwaardige voeding en de transformatie van de mind-set naar een vitaal en gezond leven.

Ayurveda

2022

Allround Coach

2020

Stress- en Burn-out Coach

2019

Gezondheidscoach

2018

Gewichtsconsulent

2017

Maar nu over jou want je leest dit niet voor niets.

Sta je op een kruispunt en heb je geen idee welke richting je op moet?
Heb je nog energie om door het leven te dansen?
Mis je het optimisme waarmee je altijd elk probleem kon oplossen? 

Wat je doel ook is; afvallen, aankomen, een gezondere eet- en leefstijl creëren of weer energie verkrijgen na burnout of ziekte. Met behulp van mijn kennis over voeding, een gezonde leefstijl en wellness help ik je graag de voor jou juiste eet- en leefstijl te (her)vinden en je gezondheid te versterken.

Als gezondheidscoach begeleid ik vrouwen het voor hun het meest optimale eet- en leefstijl patroon te vinden en dit stap voor stap toe te passen in hun dagelijks leven. We kijken naar wat jouw knelpunten zijn, wat het beste werkt voor jouw lichaam en lifestyle om zo jouw doel te bereiken.

Samen werken we aan bewustwording, erkenning en de acceptatie van jouw patronen en gaan we er stapsgewijs voor zorgen dat jouw voeding- en leefstijl steeds meer in balans komt met wie jij bent en wat jouw positieve energie geeft.

De praktijk

Health coach - circle of Wellness

"Samen werken we aan een gezondere levensstijl die perfect bij jou past en aansluit bij jou lifestyle. Zonder ingewikkelde diëten, maar door de juiste voeding voor jou"

Ervaringen van anderen

Eki Carkic
Lees verder
Ik ben bij Tamara geweest voor voedingadvies om me sport prestaties te verbeteren. Hele fijne samenwerking gehad, en ze luisterd goed naar wat je wil, en geeft je hierbij dan ook goed advies. Al met al top, en zal hier zeker terug komen de volgende keer.
Salvatore
Salvatore
Lees verder
"I have follow their three month weight loss plan, and I am very satisfied with the result and reach my personal goal. Tamara not only give me good nutritional advice but also the confidence and support through diet and lifestyle changes. I have also learn a lot about food, vegan cuisine and also ayurvedic diet. I would recommend Circle of wellness to anyone who want to change their lifestyle and find more energy.”
Sharon
Sharon
Lees verder
“Tamara is een hele prettige coach en ze weet een goede balans voor je te vinden tussen welzijn en voeding. Ze is professioneel met een persoonlijke touch wat ik zeer prettig vond. Ik ben op de juiste manier gemotiveerd en zowel het voedings- als beweegplan zijn ontzettend effectief voor mij geweest.”
Merle
Lees verder
"Betrokken, heel duidelijk, individueel gericht en veel kennisoverdracht. Ze weet goed te motiveren. Super fijne coach!”
Ashanty Bruinhard
Lees verder
Dit is echt top, 3 maanden traject gehad en passend advies gekregen bij voeding en beweging. Tamara kijkt echt naar de wensen en past het advies er op aan. Voelde me echt op mijn gemak, en zit lekker in mn vel!
Fab Jonkers
Lees verder
Fijne coaching mbt mijn zeldzame ziekte. Voeding maakt zoveel verschil! Bijwerkingen werden ook minder erg. Ik ben chronisch ziek en het voeding advies is speciaal voor mijn (zeldzame Vasculitis Takayasu ziekte) gemaakt. Dokter gaf binnen paar maanden aan dat er spectaculaire verbeteringen waren mbt de hoge ontstekingswaarden die met meer dan 140!! (CRP) gedaald waren. Ik weet zeker dat het mede door mijn aangepaste eetgedrag komt. Dieet is niet moeilijk te volgen en Tamara heeft ook lekkere recepten voor o.a. sapjes. Echte life saver! Ik ben FAN.
Kirsz De Groot
Kirsz De Groot
Lees verder
Tamara is een zeer bevlogen Gezondheidscoach en kijkt goed naar je persoonlijke situatie. Ik ben bij Tamara geweest voor voedingsadvies met als doel het verkrijgen van meer energie na mijn bevalling in combinatie met het geven van borstvoeding. Heel erg blij met het op maat gemaakte (minder dierlijke voeding) voedingsadvies. Binnen drie maanden was het resultaat al heel goed merkbaar. De variërende dagmenu's met recepten en boodschappenlijst zijn echt ideaal. Nog elke week maak ik er gebruik van! Ik beveel Tamara een ieder die aan die opzoek is naar het verbeteren en optimaliseren van dagelijkse voedingspatroon.
Previous
Next

Jouw gezondheid is mijn prioriteit

Met mij als gezondheidscoach werken? Plan direct je gratis gesprek!