Over mij

Over mij

Mijn passie is om mensen in staat te stellen met voeding hun gezondheid optimaal te verbeteren

Mijn naam is Tamara Ferchichi, het gezicht achter de Circle of Wellness. Ik ben voedingscoach, gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen die met inzet
van volwaardige voeding (preventief) hun gezondheid willen verbeteren.

Ik kijk op een holistische wijze naar gezondheid en geloof dat  lichaam, geest en ziel onderling nauw met elkaar verbonden zijn en een eenheid vormen. Vanuit deze holistische visie en kennis over de fysiologische processen in het lichaam help ik vrouwen, om lichamelijk en geestelijk weer in de juiste balans te komen.
Ik kijk naar het totaalbeeld, zoals gepersonaliseerde voeding, lifestyle en mindset. Hiervoor leun ik o.a. op de Ayurveda, de oudste gezondheidsleer ter wereld en
de orthomoleculaire voedingsleer.

Gezondheidscoach Tamara Ferchichi

Mijn eigen ervaring werd mijn doel en motivatie

Ik ben twee jaar ziek geweest door voedselallergie en heb stad en land afgelopen voor hulp. Niemand zag de onderliggende oorzaak van het echte probleem en het liep uiteindelijk helemaal uit de hand. Eten kon ik nog  nauwelijks. Ik was tien kilo afgevallen en totaal uitgeput, zowel lichamelijk als mentaal. Radeloos en geen idee hoe wist ik één ding, ik moest hoe dan ook zelf uit deze situatie zien te komen.

Ik stapte van de voorgeschreven drinkvoeding over naar een volwaardig voedingspatroon aangevuld met kruiden en specerijen. Met behulp van natuurvoeding en het toepassen van mijn kennis heb ik mijn gezondheid positief weten te beïnvloeden. Ook heb ik mijn energie en levenslust weer terug. Mijn gewicht is stabiel en weer op hetzelfde gewicht als voordat ik ziek werd.

Opleidingen

Met kennis uit deze studies en mijn eigen ervaring begeleid ik nu vrouwen met passie en vol overtuiging van de waarde van volwaardige voeding en de transformatie van de mind-set naar een vitaal en gezond leven.

Ayurveda

2022

Allround Coach

2020

Stress- en Burn-out Coach

2019

Gezondheidscoach

2018

Gewichtsconsulent

2017

De praktijk

Jouw gezondheid is mijn prioriteit

Ik help jou om een eet- en leefstijl te creëren die duurzaam is zodat je een leven kunt leven waarin je meer levensenergie ervaart. 

CAT Therapeut

Ik val als Cat-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de
geschilleninstantie Alternatieve therapeuten (GAT). Voor meer informatie over
onze klachtenregeling zie Gatgeschillen.nl
Als CAT-therapeut werk ik volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.
Voor meer informatie zie GATgeschillen Beroepscode

error: Content is protected !!
Added wishlist
Have no product in the cart!