Adres

Cellebroerssteeg 2, Amsterdam

Telefoon

06-43803422

Email

info@circleofwellness.nl

Afvallen en een gezond gewicht behouden

Jouw hulpvraag en jouw doel zijn mijn uitgangspunten

Je hebt inmiddels alles al geprobeerd om gewicht te verliezen, maar niets lukt. Grote kans dat je er tot op heden niet zelf uitkomt. Er zijn heel veel diëten op de markt of je valt snel terug in oude patronen met als gevolg frustratie en geen blijvend resultaat. Dit betekent zeker niet dat je afvallen moet opgeven want een gezond, volwaardig voedingspatroon kan helpen om gewicht te verliezen, je hormonen weer in balans te brengen, meer energie te krijgen en je weer fit te voelen. 

Ik help je met direct toepasbare adviezen voor het aanpassen van je eetpatroon en inzicht krijgen in je eetgedrag. Samen zoeken we naar de oorzaken en nemen we je voedingspatroon onder de loep. Geleidelijk gaan we daar gezonde gewoontes aan toevoegen die ervoor zorgen dat je afvalt en dat je je weer vitaal gaat voelen. Aan de hand van het intakegesprek, eetdagboek en meetresultaten maak ik voor jouw een concreet plan.

Ik wil graag díe stok achter de deur zijn zodat jouw goede voornemens geen voornemens blijven, maar dat daadwerkelijk die voornemens ingewisseld worden voor jouw bereikbare toekomst, namelijk het volbrengen van jouw doel.

Wil jij?

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Laten we beginnen met een gratis en vrijblijvend 1-op-1 gesprek.

Ik hoor graag jouw verhaal en wat je wilt bereiken.
Ik leg je ook mijn werkwijze uit. Zo kunnen we samen beoordelen of we een goede match zijn en kan ik je adviseren over het voor jou meest geschikte traject.