Adres

Cellebroerssteeg 2, Amsterdam

Telefoon

06-43803422

Email

info@circleofwellness.nl

Tarieven

Wat kan ik voor je betekenen

Als Health coach help ik mensen om het optimale eetpatroon te vinden. Ieder mens is uniek en daarom wordt er altijd rekening gehouden met jouw individuele behoeften. Ik begeleid je stap voor stap en ben bereikbaar voor vragen tussendoor. Of je nu wilt afvallen, van jouw darmklachten af wilt of op zoek bent naar meer energie en vitaliteit, ik help je hier graag bij!

Hieronder vind je de opties die ik aanbied. Tijdens een gratis kennismaking kijk ik graag samen met je naar welke optie het beste bij je past.

Telefonische kennismaking

Ik vind het altijd fijn om in zo’n 15 à 20 minuten telefonisch kennis te maken. Zo weten we allebei of er een klik is en kan ik je meteen vertellen of je bij mij aan het juiste adres bent. Ons kennismakingsgesprek is gratis en natuurlijk helemaal vrijblijvend.

VOEDINGSADVIES

149
  • Consult 90 minuten
  • Wegen en meten (incl vet%)
  • Berekening ideale hoeveelheid calorieën, kh, eiw, vet
  • Analyse eetdagboek
  • Uitleg over voeding
  • Concreet plan passend bij jouw doel

INTAKE EN CONSULTEN

125
  • Intake €125 (75 min)
  • Los vervolg consult €65 (45 min)
  • Telefonisch consult € 25 (15 min)
  • Alleen wegen en meten €25 (15 min)

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Laten we beginnen met een gratis en vrijblijvend 1-op-1 gesprek.

Ik hoor graag jouw verhaal en wat je wilt bereiken. Ik leg je ook mijn werkwijze uit. Zo kunnen we samen beoordelen of we een goede match zijn en kan ik je adviseren over het voor jou meest geschikte traject.

Ik kijk niet alleen naar de wetenschap achter voeding, maar ook naar jou.

Afvallen

Je wilt het afvallen en een gezond gewicht bereiken en behouden. Zonder allerlei ingewikkelde diëten en calorieën tellen maar door de voor jouw juiste voeding.

Aankomen

Aankomen door jouw voedingspatroon en calorie-inname op een gezonde manier aan te passen, naar de energiebehoefte van jouw lichaam.

Gezonde eetstijl

Je wilt een gezonde eet- en leefstijl ontwikkelen, meer inzicht in je voedingspatroon of weten of je een volwaardig voedingspatroon hebt zodat er geen tekorten ontstaan.

Vegan & Vegetarisch

Vegetarisch of veganistisch gaan eten en weten of je alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt of leren hoe je aan voldoende eiwitten uit plantaardige producten kunt komen.

Food type for your body
Voedingsadvies met de voor jouw juiste voeding afgestemd op de behoeftes van jouw lichaam.
Meer energie

Meer energie krijgen, je batterij weer helemaal opladen om je gedurende de dag energiek te voelen.

Immuunsysteem

Je wilt de kracht van je immuunsysteem versterken met een evenwichtig voedingspatroon.

Sportprestaties

Je wilt jouw sportprestaties verbeteren, weten hoeveel en in welke verhoudingen je moet eten of wat je het beste kunt eten voor optimaal en snel herstel.