Adres

Cellebroerssteeg 2, Amsterdam

Telefoon

06-43803422

Email

info@circleofwellness.nl

Services

Mijn werkwijze

Als gezondheidscoach in  begeleid ik je graag naar een goede gezondheid en een vitaal leven!

Jouw gezondheid weer op een natuurlijke manier in orde?

Ik geloof dat voeding, leefstijl en lichaam onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en en vanuit dat principe help ik vrouwen. Om lichamelijk en geestelijk weer in de juiste balans te komen, dit door het begrijpen en leren kennen van wat de juiste voedingskeuze en leefstijl voor jouw lichaam en geest kan doen. Wat je doel ook is, met behulp van mijn kennis over voeding en gezonde leefstijl help ik je graag op weg om je vitaliteit te versterken op een manier die bij je past.

Jouw hulpvraag en jouw doel zijn mijn uitgangspunten

Samen werken we aan de bewustwording, erkenning en de acceptatie van jouw patronen en gaan we er stapsgewijs voor zorgen dat jouw voeding, leefstijl en mindset steeds meer in balans komen met wie jij bent en wat jouw positieve energie geeft.

Mijn specialisaties en behandelingen zijn gericht op gezondheidsklachten zoals maag- en darmproblemen, depressie, hoofdpijn, burn-out, voedselallergieën
en daarnaast met het versterken van je immuunsysteem, meer energie te verkrijgen of als je minder dierlijke voeding wilt eten.

Consulten

Voedingsadvies

Vitaal & Fit Plan

Informatie en veelgestelde vragen

Je kunt online een afspraak inplannen. Dat kan hier (Hier = link appointment)

  • Je kunt uiteraard ook telefonisch een afspraak maken. Dit doe je door te bellen naar 06-43803422

Nieuwe cliënten zijn altijd welkom bij Circle of Wellness!
Ik help je je graag. Inschrijven kan hier.

Sessies kunnen plaatsvinden bij praktijk Circle of Wellness óf online als je niet in de buurt woont. Bij online sessies kan ik je niet meten en wegen.

Voor cliënten die absoluut geen mogelijkheid hebben om naar de praktijk te komen, is een huisbezoek mogelijk. Woon je in een straal van 5 kilometer van de praktijk, dan is dit kosteloos. Woon je hierbuiten, wordt er een toeslag afhankelijk van de afstand berekend.

Circle of Wellness is rolstoelvriendelijk, wat betekent dat de praktijk goed bereikbaar is met een rolstoel. Er is een lift aanwezig en binnenshuis is alles gelijkvloers zonder lastige drempels of andere obstakels.

Circle of Wellness is ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het kan gebeuren dat je door omstandigheden een afspraak niet kunt bijwonen. Je kunt je afspraak per mail annuleren tot 48 uur van tevoren.
Afspraken die te laat worden afgezegd of worden gemist moet Circle of Wellness helaas in rekening brengen

Tijdens het door jou gekozen coachingstraject mag je de coach 24/7 mailen met vragen. De coach bepaalt echter wel wanneer er wordt geantwoord.

Tip:
 spaar je vragen een aantal dagen op voordat je ze doorstuurt. Dit geeft jou en coach structuur en overzicht

Er worden geen medicijnen verstrekt en niet gewerkt met maaltijdvervangers en afslanksupplementen. Gezonde voeding is het uitgangspunt.

Er zijn bewust geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars.

Vertrouwen en vertrouwelijkheid is essentieel bij coaching want uitsluitend onder deze voorwaarden kan tijdens het coachtraject tot de essentie worden doorgedrongen en is alles bespreekbaar, wat voor de zorgvuldige begeleiding nodig is. De gecoachte kan er op vertrouwen dat alles wat in het coachtraject wordt besproken vertrouwelijk blijft. Circle of Wellness zal aan derden geen inhoudelijke mededelingen doen over het coachtraject tenzij de gecoachte daar expliciet opdracht toe geeft.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Laten we beginnen met een gratis en vrijblijvend 1-op-1 gesprek.

Ik hoor graag jouw verhaal en wat je wilt bereiken. Ik leg je ook mijn werkwijze uit. Zo kunnen we samen beoordelen of we een goede match zijn en kan ik je adviseren over het voor meest geschikte traject.