Pasta taartje

volkoren pasta taartje met spinazie

Volkoren en spelt pasta is rijk aan koolhydraten Het bevat vezels, 
eiwitten, B-vitamines en mineralen. Het bevat veel meer vezels dan
gewone pasta omdat het gemaakt is van de hele (vermalen) graankorrel.
Reden genoeg om er een lekker taartje van te maken.

Ingrediënten 2 personen

200 gr volkoren of spelt pasta
250 gr diepvries spinazie
1 teentje knoflook
1 ui in kleine stukjes
1 ei
50 ml melk
1 eetl kokosolie


Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden

1.Kook de pasta beetgaar in ruim water

2. Verwarm de kokosolie in een pan en fruit de ui en knoflook in ca. 5 minuten zacht.
Voeg de spinazie toe en laat deze al omscheppend slinken. Haal dan
van het vuur.

2. Kluts het ei en voeg de melk toe, roer dit nog even goed door

3. Giet de pasta af en vermeng met het spinaziemengsel.
Vervolgens doe je de spinazie, ui en knoflook samen in een ovenschaal

4. Roer het ei er doorheen en zet voor 30 minuten in de oven

6. Voeg naar smaak herbamare, zout en peper toe