Gezonde bonbons

Heb je af en toe zin in een iets zoets dan zijn deze gezonde bonbons een goede optie.
Gezonde bonbons? Ja ze bestaan echt 🙂 en ze smaken ook nog eens heerlijk.
Met onderstaand recept kun je ongeveer 8 bonbons maken.

Benodigheden 

Mini cupcake vormpjes

Ingrediënten

100 gr pure chocolade
25 gr kokosmeel
20 ml maple siroop
1el pindakaas
10 gr cashewnoten

Bereidingswijze

1) Smelt de chocolade, vul de cupcake vormen met een klein laagje

2) Zet dit voor 25 minuten in de koelkast

3) Mix kokosmeel, maple siroop, pindakaas en cashewnoten in de blender.
Nu heb je een kneedbaar deeg, maak hier kleine balletjes van, ongeveer
zo groot als een vingertop.

4) Haal je chocolade uit de koelkast en druk de deeg balletjes plat op
de hard geworden chocolade. Zorg dat je ze niet helemaal naar de rand uitdrukt.

5) Laat de overgebleven chocolade in je pan weer even goed smelten. 

6) Verdeel de gesmolten chocolade over de balletje tot het deeg bedekt
is en zet nogmaals 25 minuten in de koelkast.