Adres

Cellebroerssteeg 2, Amsterdam

Telefoon

06-43803422

Email

info@circleofwellness.nl

Aankomen

Voor veel mensen met ondergewicht is aankomen vaak lastig. Ondergewicht kan ontstaan door bepaalde lichamelijke of psychische aandoeningen, maar ook gewoon door een snelle stofwisseling of je lichaamsbouw.

Als gewichtstoename je doel is zul je meer calorieën moeten eten dan je verbrand. Je lichaam houdt dan energie over om vet- en spiermassa op te bouwen. Je calorie-inname verhogen kan in de praktijk heel lastig zijn. Zowel een gebrek aan de juiste kennis, eetlust of al snel een vol gevoel hebben kunnen hier een grote rol in spelen.

Het belangrijkste is om jouw voedingspatroon en calorie-inname op een gezonde manier aan te passen, naar de energiebehoefte van jouw lichaam. Persoonlijke 1-1 begeleiding en een plan op maat kunnen hiervoor zorgen.  We nemen het totaalplaatje van jouw gezondheid en oorzaken onder de loep en gaan daar samen geleidelijk aan gezonde eet- en leefstijl gewoontes aan toevoegen zodat je direct stappen kunt zetten naar jouw doel

WIL JIJ?

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Laten we beginnen met een gratis en vrijblijvend 1-op-1 gesprek.

Ik hoor graag jouw verhaal en wat je wilt bereiken. Ik leg je ook mijn werkwijze uit. Zo kunnen we samen beoordelen of we een goede match zijn en kan ik je adviseren over het voor meest geschikte traject.