Adres

Cellebroerssteeg 2, Amsterdam

Telefoon

06-43803422

Email

info@circleofwellness.nl

Diensten

Mijn werkwijze en wat je kunt verwachten

Telefonische kennismaking

Ik vind het altijd fijn om in zo’n 15 à 20 minuten telefonisch kennis te maken.
Zo weten we allebei of er een klik is en kan ik je meteen vertellen of je bij mij
aan het juiste adres bent. Ons kennismakingsgesprek is gratis en natuurlijk
helemaal vrijblijvend.

Intake

Het traject start altijd met een uitgebreide analyse. Om te achterhalen waar je klachten vandaan komen is het nodig dat ik veel van je weet. Voor het eerste intake consult vraag ik je een uitgebreid formulier in te vullen en daarnaast een eetdagboek bij te houden. Je ontvangt beide voor aanvang van de intake per mail.

Tijdens de intake starten we met een lichaamsmeting om jou gewicht, BMI en vetpercentage vast te stellen. Ook gaan we tijdens dit consult dieper in op de ingevulde vragenlijst en, waar mogelijk bespreken we vast het resultaat van de eerste analyse en behandelings-mogelijkheden. Op basis van de uitkomsten van het gesprek en je doelstelling stel ik voor jouw een persoonlijk behandelplan op.

Vervolgconsulten

In het tweede consult krijg je uitleg over het ontstaan van je klachten
en je persoonlijk behandelplan. We bespreken drie belangrijke pijlers: voeding, beweging en mindset. Na dit consult start het behandeltraject wat zich richt op het onder controle krijgen van de factoren die de klachten veroorzaken.

In deze fase plannen we in overleg de vervolgconsulten, waarin we de tussentijdse resultaten samen bespreken. Op deze manier monitoren
we de voortgang van de resultaten en jouw eigen bevindingen.
We stellen persoonlijke aandachtspunten op en waar nodig passen
we het plan aan. In deze fase voel je je vaak al fitter en gezonder.

Jouw hulpvraag en doel zijn mijn uitgangspunten

Mijn specialisaties en behandelingen zijn gericht op diverse gezondheidsklachten zoals maag- en darmproblemen, depressie, hoofdpijn, burn-out en voedselallergieën. Ik kan je ook helpen met het versterken van je immuunsysteem, meer energie te verkrijgen of als je minder dierlijke voeding wilt eten. 

Ik geef je inzicht over de waarde van volwaardige en smaakvolle voeding bij het afvallen, aankomen of bij gezondheidsklachten. Samen werken we aan de bewustwording, erkenning en de acceptatie van jouw patronen en gaan we er stapsgewijs voor zorgen dat jouw voeding, leefstijl en mindset steeds meer in balans komen met wie jij bent en wat jouw positieve energie geeft.

Afvallen

Afvallen en een gezond gewicht behouden

Aankomen

Gezond en verantwoord aankomen in
gewicht

Voedingsadvies

Stappen maken naar een gezonder
voedingspatroon

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Laten we beginnen met een gratis en vrijblijvend 1-op-1 gesprek.

Ik hoor graag jouw verhaal en wat je wilt bereiken. Ik leg je ook mijn werkwijze uit. Zo kunnen we samen beoordelen of we een goede match zijn en kan ik je adviseren over het voor jou meest geschikte traject.

Ik kijk niet alleen naar de wetenschap achter voeding, maar ook naar jou.

Afvallen

Je wilt het afvallen en een gezond gewicht bereiken en behouden. Zonder allerlei ingewikkelde diëten en calorieën tellen maar door de voor jouw juiste voeding.

Aankomen

Aankomen door jouw voedingspatroon en calorie-inname op een gezonde manier aan te passen, naar de energiebehoefte van jouw lichaam.

Gezonde eetstijl

Je wilt een gezonde eet- en leefstijl ontwikkelen, meer inzicht in je voedingspatroon of weten of je een volwaardig voedingspatroon hebt zodat er geen tekorten ontstaan.

Vegan & Vegetarisch

Vegetarisch of veganistisch gaan eten en weten of je alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt of leren hoe je aan voldoende eiwitten uit plantaardige producten kunt komen.

Food type for your body
Voedingsadvies met de voor jouw juiste voeding afgestemd op de behoeftes van jouw lichaam.
Meer energie

Meer energie krijgen, je batterij weer helemaal opladen om je gedurende de dag energiek te voelen.

Immuunsysteem

Je wilt de kracht van je immuunsysteem versterken met een evenwichtig voedingspatroon.

Sportprestaties

Je wilt jouw sportprestaties verbeteren, weten hoeveel en in welke verhoudingen je moet eten of wat je het beste kunt eten voor optimaal en snel herstel.