Havermout uit de oven met banaan,wortel en nootjes. Daar kom je de de ochtend goed mee door.

Ingredi├źnten

35 gr havermout
50 gr geraspte wortel
1 banaan
1 ei
Snuf kaneel
Klein handje gemengde, ongezouten noten

Benodigdheden

Ovenschaaltje, staafmixer of blender

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden

1. Doe de havermout, banaan en het ei in de blender.
Voeg een snuf kaneel toe en mix dit even kort.

2. Voeg vervolgens de geraspte wortel toe en roer deze
met een lepel er doorheen.

3. Doe de mix in het ovenschaaltje

3. Hak de nootjes fijn (kan ook in de blender of met de staafmixer) en
verdeel deze over de havermout/wortel mix

4. Zet het geheel voor 20 minuten in de oven en klaar is je ontbijtje.
Enjoy.

Tip: je kunt natuurlijk altijd iets meer maken zodat je er meerdere
dagen van kunt eten. Zelf neem ik wat ik over heb ook vaak mee
voor mijn “snack momentje” later op de dag.