Adres

Cellebroerssteeg 2, Amsterdam

Telefoon

06-43803422

Email

info@circleofwellness.nl

About

Tamara Ferchichi
Gezondheidscoach

Mijn naam is Tamara Ferchichi gezondheidscoach met een passie voor de magische wereld van Ayurveda. Ik geloof dat voeding, leefstijl en lichaam onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en vanuit dat principe help ik vrouwen. Om lichamelijk en geestelijk weer in de juiste balans te komen, dit door het begrijpen en leren kennen van wat de juiste voedingskeuze en leefstijl voor jouw lichaam en geest kan doen.

Wat je doel ook is; afvallen, aankomen, een gezondere eet- en leefstijl creëren of weer energie verkrijgen na burnout of ziekte. Met behulp van mijn kennis over voeding, een gezonde leefstijl en uiterlijke verzorging help ik je graag de voor jou juiste eet- en leefstijl te (her)vinden en je gezondheid te versterken.

Samen werken we aan bewustwording, erkenning en de acceptatie van jouw patronen en gaan we er stapsgewijs voor zorgen dat jouw voeding- en leefstijl steeds meer in balans komt met wie jij bent en wat jouw positieve energie geeft.

Mijn eigen ervaring werd mijn doel & motivatie

Ik ben tweeëneenhalf jaar ziek geweest door voedselovergevoeligheid. Stad en land liep ik af voor hulp maar niemand zag de oorzaak van het probleem. Het liep uiteindelijk helemaal uit de hand, ik kon geen eten
meer naar binnen krijgen, mijn lichaamsgewicht was inmiddels met tien kilo vermindert en ik was totaal uitgeput. Radeloos en geen idee hoe wist ik één ding, ik moest hoe dan ook zelf uit deze situatie zien te komen.

Ik begon in te zien dat mijn voedingspatroon de sleutel naar herstel was en stapte daarom over naar uitsluitend volwaardige voeding aangevuld met gezondheidsbevorderende kruiden en specerijen. Het heeft lange tijd geduurd voordat ik weer op mijn oude niveau was maar uiteindelijk is dit gelukt. Door deze ervaring ben me in gaan specialiseren in natuurlijke voeding. In 2018 ben ik mijn eigen praktijk gestart en de afgelopen jaren begeleidde ik al vele cliënten naar een gezondere leefstijl.

Mijn Studio

"Samen werken we aan een gezondere levensstijl die perfect bij jou past en aansluit bij lifestyle. Zonder allerlei ingewikkelde diëten, maar door de juiste voeding voor jou"

Tamara Ferchichi

Opleidingen

Met kennis uit deze studies, uit mijn eigen onderzoeken ervaring help ik als gezondheidscoach nu vrouwen naar een gezonder,  evenwichtiger leven en te groeien, zodat je meer wordt zoals je zelf zou willen zijn.

Ayurveda

2022

Life Coach

2020

Stress- en Burn-out Coach

2019

Gezondheidscoach

2018

Gewichtsconsulent

2017

Maar nu over jou. Want je leest dit niet voor niets.

Sta je op een kruispunt, maar heb je geen idee welke richting je op moet?
Heb je nog energie om door het leven te dansen?
Mis je het optimisme waarmee je altijd elk probleem kon oplossen? 

Herkenbaar?

Als gezondheidscoach help ik mensen het voor hun het meest optimale eet- en leefstijl patroon te vinden en dit stap voor stap toe te passen in hun dagelijks leven. Samen kijken we naar wat jouw knelpunten zijn, wat het beste werkt voor jouw lichaam en leven om zo jouw doel te bereiken.

Of je nu wilt afvallen, aankomen, energie wilt verkrijgen krijgen of je gezondheidsproblemen aanpakken. Ik help je daar graag bij.

Ervaringen van anderen

Eki Carkic
Lees verder
Ik ben bij Tamara geweest voor voedingadvies om me sport prestaties te verbeteren. Hele fijne samenwerking gehad, en ze luisterd goed naar wat je wil, en geeft je hierbij dan ook goed advies. Al met al top, en zal hier zeker terug komen de volgende keer.
Salvatore
Salvatore
Lees verder
"I have follow their three month weight loss plan, and I am very satisfied with the result and reach my personal goal. Tamara not only give me good nutritional advice but also the confidence and support through diet and lifestyle changes. I have also learn a lot about food, vegan cuisine and also ayurvedic diet. I would recommend Circle of wellness to anyone who want to change their lifestyle and find more energy.”
Sharon
Sharon
Lees verder
“Tamara is een hele prettige coach en ze weet een goede balans voor je te vinden tussen welzijn en voeding. Ze is professioneel met een persoonlijke touch wat ik zeer prettig vond. Ik ben op de juiste manier gemotiveerd en zowel het voedings- als beweegplan zijn ontzettend effectief voor mij geweest.”
Merle
Lees verder
"Betrokken, heel duidelijk, individueel gericht en veel kennisoverdracht. Ze weet goed te motiveren. Super fijne coach!”
Ashanty Bruinhard
Lees verder
Dit is echt top, 3 maanden traject gehad en passend advies gekregen bij voeding en beweging. Tamara kijkt echt naar de wensen en past het advies er op aan. Voelde me echt op mijn gemak, en zit lekker in mn vel!
Fab Jonkers
Lees verder
Fijne coaching mbt mijn zeldzame ziekte. Voeding maakt zoveel verschil! Bijwerkingen werden ook minder erg. Ik ben chronisch ziek en het voeding advies is speciaal voor mijn (zeldzame Vasculitis Takayasu ziekte) gemaakt. Dokter gaf binnen paar maanden aan dat er spectaculaire verbeteringen waren mbt de hoge ontstekingswaarden die met meer dan 140!! (CRP) gedaald waren. Ik weet zeker dat het mede door mijn aangepaste eetgedrag komt. Dieet is niet moeilijk te volgen en Tamara heeft ook lekkere recepten voor o.a. sapjes. Echte life saver! Ik ben FAN.
Previous
Next

Jouw gezondheid is mijn prioriteit

Met mij als gezondheidscoach werken? Plan direct je gratis gesprek!