Adres

Cellebroerssteeg 2, Amsterdam

Telefoon

06-43803422

Email

info@circleofwellness.nl

Gezond aankomen in gewicht

Samen werken we effectief en efficiënt naar jouw gezondheidsdoel

Voor veel mensen met ondergewicht is aankomen vaak erg lastig. Het ondergewicht kan zijn ontstaan door bepaalde lichamelijke of psychische aandoeningen. Bij sommige mensen ligt de oorzaak van hun ondergewicht bij genetische factoren. Ook verschilt de stofwisselingssnelheid van mens tot mens of je lichaamsbouw.
Als je wilt aankomen zul je meer calorieën moeten eten dan je verbrand. Je lichaam houdt dan energie over om vet- en spiermassa op te bouwen. Je calorie-inname op een gezonde manier verhogen kan in de praktijk heel lastig zijn. Zowel een gebrek aan de juiste kennis, eetlust of al snel een vol gevoel hebben kunnen hier een grote rol in spelen. 

Het belangrijkste is om jouw voedingspatroon en calorie-inname op een gezonde manier aan te passen, naar de energiebehoefte van jouw lichaam. Persoonlijke 1 op 1 begeleiding en een concreet plan op maat kunnen hiervoor zorgen. We nemen het totaalplaatje van jouw gezondheid en de oorzaak van het gewichtsverlies onder de loep en gaan daar samen geleidelijk aan gezonde eet- en leefstijl gewoontes aan toevoegen zodat je weer aankomt.

WIL JIJ?

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Laten we beginnen met een gratis en vrijblijvend 1-op-1 gesprek.

Ik hoor graag jouw verhaal en wat je wilt bereiken.
Ik leg je ook mijn werkwijze uit. Zo kunnen we samen beoordelen of we een goede match zijn en kan ik je adviseren over het voor jou meest geschikte traject.